PRIVAT

Indretning er mere end møbler også dine malerier fortæller en historie. Jeg arbejder i alle formater og hvert maleri er unikt. I samarbejde vælges netop de malerier der kan formidle den personlige stemning og atmosfære I ønsker i jeres hjem.
Det er vigtigt at skabe et samspil mellem det enkelte hjem og kunsten og der er altid mange spørgsmål vedrørende farveholdninger og formater. Derfor er du altid velkommen til at aftale tid til at komme forbi i mit atelier og få en snak om jeres muligheder. Jeg kommer også gerne på besøg i jeres hjem.

DET PERSONLIGE MALERI
-Den perfekte gave

Et personligt maleri er en gave for livet skabt specifikt til lejligheden eksempelvis til brylluppet, barnedåben, konfirmationen, fødselsdagen eller som eksamens- eller jubilæumsgave. Et minde om en uforglemmelig dag. I samarbejde vælges farveholdninger og format således at det bliver et helt personligt kunstværk. Det er også muligt at følge tilblivelsesprocessen og derved få tilføjet noget helt særligt.


Billedet nedenfor viser Trevifontænen i Rom hvor gommen friede til sin brud. Et personligt maleri hvor der er indlagt flere små personlige detaljer i maleriet, som er skabt i et samarbejde mellem brudeparret og mig selv.

KUNSTGAVEKORTET

Er en rigtig god måde at give en personlig gave, hvor modtageren selv får lov til at spille en aktiv del i udformningen af maleriet. Det er en eminent måde at give en fantastisk og overraskende gave - selv til den der har alt.

Klik HER for at få tilsendt brochure